Lejligheder & Overnatning

hos Henne Put & Take

På den anden side af strandvejen,

kun 200 meter fra søen, finder du 2 skønne ferielejligheder i smukke omgivelser.

Lejlighed 1 / 2-3 personer

Flot og hyggelig ferielejlighed i naturskønne og rolige omgivelser. Ferielejligheden befinder sig i venstre længe af den den flotte landejendom Skovvanggaard og kun 200 meter fra fiskesøen.

Ferielejligheden er 65 kvm og smagfuld indrettet med mange spændende detaljer. Et dejligt nyt køkken i forbindelse med opholdsrummet. Soveværelse med dobbeltseng og afhøvlede gulve. Et dejligt stort badeværelse med gulvvarme.

Til lejligheden hører en terrasse med havemøbler og grill. Terrassen ligger i læ for vinden med udsigt til marker og skov. Der er et stort udenoms areal, hvor det er muligt at opholde sig og evt. spille bold. 

Det er muligt at rede op til 1 ekstra person i opholdsrummet. Der er ikke langt  til golfbane og Feriebyen Henne Strand ligger ikke mere end 10 minutter væk i bil. 

Husk: Bor du i en af vores lejligheder får du 50% rabat på fiskekort 🙂

 

 

Lejlighed 2 / 3-4 personer

Flot og hyggelig ferielejlighed i naturskønne og rolige omgivelser. Ferielejligheden befinder sig i venstre længe af den flotte landejendom Skovvanggaard og kun 200 meter fra fiskesøen.

Ferielejligheden er 125 kvm stor og rummelig med mange flotte detaljer. Der er et skønt opholdsrum og en hyggelig pejsestue med brændeovn hvorfra man kan se ind til køkkenet.

Til lejligheden hører en terrasse med havemøbler og grill. Terrassen ligger i læ for vinden med udsigt til marker og skov.Der er et stort udenoms areal, hvor det er muligt at opholde sig og evt. spille bold. 

Det er muligt at rede op til ekstra personer i opholdsrummet. Der er ikke langt  til golfbane og Feriebyen Henne Strand ligger ikke mere end 10 minutter væk i bil. 

Husk: Bor du i en af vores lejligheder får du 50% rabat på fiskekort 🙂

 

Foto lejlighed 1 / 2-3 personer

Foto lejlighed 2 / 3-4 personer

Booking forespørgsel

Vælge lejlighed

5 + 8 =

DATABEHANDLING

Hvis du kontakter os på vores hjemmeside, gemmer vi oplysningerne, så vi kan reagere på din anmodning / kontakte dig.

Data i forbindelse med henvendelser/forespørgsel på telefonen, eller via vores kontaktformular opbevares i maksimalt 24 måneder, hvorefter de slettes. Vi videregiver dine persondata ikke til tredjemand.

Læs mere om vores behandling af dine data i Henne Put & Takes politik for databeskyttelse.

Google Maps

By loading the map, you agree to Google's privacy policy.
Learn more

Load map

Henne Put & Take

Strandvejen 31
6855 Outrup